Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ανδόρρα

Ακίνητα προς πώληση στην Ανδόρα

Το Πριγκιπάτο της Ανδόρας βρίσκεται μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας και είναι ένα πολύ μικρό ευρωπαϊκό κράτος. Καλύπτει μια έκταση μόλις 500 τετραγωνικών χιλιομέτρων και αποτελεί ευνοϊκό προορισμό για αποδημία.

Η χώρα απολαμβάνει φορολογικά οφέλη και αυτό το πλεονέκτημα προκαλεί το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών που ενδιαφέρονται για πώληση ακινήτων στην Ανδόρα. Η οικονομία της Ανδόρας βασίζεται στους τραπεζικούς, ασφαλιστικούς και τουριστικούς τομείς.

Οι μόνες πληρωμές είναι φόροι στις τοπικές διοικήσεις που δεν υπερβαίνουν το ετήσιο όριο των 400 ευρώ ανά σαλέ των 500 m2. Στη γειτονική Ισπανία, ο αναλογικός φόρος ιδιοκτησίας μπορεί να φθάσει τα 3000 ευρώ ετησίως, ανάλογα με την περιοχή.

Η Ανδόρα είναι μια ευνοϊκή γεωγραφική θέση του Πριγκιπάτου, η εγγύτητά της με τη Βαρκελώνη και την Τουλούζη, καθώς και με τη Μαδρίτη, το Μπιαρίτς και τη Γαλλική Ριβιέρα.

Η Ανδόρα είναι ένα θέρετρο για όλο το χρόνο, τα χιονοδρομικά κέντρα της Ανδόρας είναι διαθέσιμα για 5 μήνες το χρόνο, τα θέρετρα σπα είναι ανοιχτά όλο το χρόνο. Ένα από τα καλύτερα μέρη που ψάχνουν προς πώληση ακίνητα στην Ανδόρα.

Τα μεσογειακά θέρετρα της Γαλλίας και της Ισπανίας βρίσκονται σε απόσταση 2-3 ωρών με το αυτοκίνητο.

Οι τράπεζες της Ανδόρας περιλαμβάνονται στις 20 κορυφαίες τράπεζες από την άποψη των ιδιωτικών επενδύσεων.

Η Ανδόρα δεν είναι μέλος της ΕΕ, οι κάτοικοι της Ανδόρας μπορούν να λάβουν τη θεώρηση Σένγκεν με πολλαπλές εισόδους που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία στο ισπανικό προξενείο εντός 20 λεπτών, με μόνο το διαβατήριο και το διαβατήριο της Ανδόρας. Η κάρτα κατοίκου της Ανδόρας σάς επιτρέπει να ζείτε στην Ανδόρα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία και το Μονακό.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε χρόνο η Ανδόρα με πληθυσμό 70.000 ανθρώπων χαιρετίζει περίπου 8 εκατομμύρια τουρίστες, οπότε είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα ακίνητα της Ανδόρας από αυτή τη διάσταση.

Το ακίνητο προς πώληση στην Ανδόρα είναι εξαιρετικά ποικίλο: υπάρχουν νέα κτίρια και παλιές αγροικίες εκατό χρόνια, πλήρως απομονωμένα σαλέ και διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης ή το χωριό με τα υψηλότερα ποιοτικά φινιρίσματα.

Το 2017 υπήρχαν πολλά "παλαιά αποθέματα" στην αγορά. Έκτοτε, πολλές από αυτές τις περιπτώσεις έχουν πωληθεί. Αναπόφευκτα, αυτό οφείλεται στην αύξηση της ζήτησης τόσο στους αγοραστές όσο και στους μισθωτές.

Το 2018, πολλές νέες ευκαιρίες έρχονται στην αγορά ακινήτων προς πώληση στην Ανδόρα. Κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι αυτοί είναι ιδιοκτήτες που ήθελαν να πουλήσουν χρόνια πριν, αλλά δεν ήταν πρόθυμοι να μειώσουν τις τιμές. Μόλις πωληθεί αυτός ο κύκλος παλαιών αποθεμάτων, και τα δύο νέα κτίρια θα αυξηθούν και πάλι (υπάρχουν ακόμα πολλά συγκροτήματα ελεύθερα να τελειώσουν / πωλούν) ή οι τιμές θα αυξηθούν. Υποθέτοντας ότι η Ευρωζώνη παραμένει οικονομικά υγιής και ότι η μεταναστευτική πολιτική της Ανδόρας επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να εισέλθουν σε αυτή τη χώρα, δεν είναι δύσκολο να περιμένουμε ότι θα υπάρξουν κάποιες από τις δύο.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 29371

Πώληση Τριάρι, Ανδόρρα, La Massana, La Massana, Av Sant Antoni 69

300,000.00EUR
Πώληση
Τριάρι

100 m²
3 υπνοδωμάτια διαμέρισμα, ένας από αυτούς σουίτα, με 2 μπάνια, μεγάλη κουζίνα με ντουλάπια για ανακύκλωση και ένα μεγάλο χώρο πλυντηρίου. Υπάρχει παρκ...
Cod. 20731

Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Ανδόρρα, La Massana, SISPONY, CTRA LES AGUDES 10

1,200,000.00EUR
Πώληση
Άλλο (Συγκρότημα)

300 m²
FANTASTIC ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΘΕΑ ESPECTULARES. 4 κρεβάτι. 3,5 ΛΟΥΤΡΑ, LOT από 327 Μ ², κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, Αίθριο, Κήπος, APARC. Για 2 αυτοκίνητα. ΞΕΚΙ...
UNAVAILABLE
Cod. 19770

Πώληση Γκαρσονιέρα, Ανδόρρα, La Massana, Arinsal, Carretera Gral de Arinsal

190,000.00EUR
Πώληση
Γκαρσονιέρα

65 m²
Ανακατασκευή, 65m2, 1 διπλό, 1 μπάνιο, το σχεδιασμό κουζίνα, σαλόνι με πρόσβαση σε μπαλκόνι. Χώρος στάθμευσης και αποθήκευσης. Το διαμέρισμα βρίσκεται...
UNAVAILABLE
Cod. 14602

Πώληση Αγροικία, Ανδόρρα, Andorra la vella, Escaldes, Coll de Jou, s/n

2,750,000.00EUR
Πώληση
Αγροικία

785 m²
Πολυτελές Xalet υπέροχο πρόσωπο στο Πριγκιπάτο της Ανδόρας, με εξαιρετική θέα και ποιοτικό φινίρισμα. Διαμονή των 420 m2, γκαράζ των 386 m2, 160 m2 θ ...
UNAVAILABLE
Cod. 8816

Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Ανδόρρα, Andorra la vella, Andorra, 45 Av St Antoni

225,000.00EUR
Πώληση
Bar/Εστιατόριο/Nightclub

160 m²
Εστιατόριο-Πιτσαρία Ψησταριά το μόνο πιτσαρία με το ξύλο φούρνο στο Massana Ένα δωμάτιο με χωρητικότητα για 50 άτομα, συν μια βεράντα καλοκαίρι με χωρ...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB